Nu in de webshop: Collageen kookboek “Wat zie jij er lekker uit!”. Bestel hem nu

Pigmentvlekken / ouderdomsvlekken

Dit zijn jouw oplossingen:

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De huid wordt gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Verbeterd slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.
Na een fruitzuurpeeling kan je huid er iets rood uitzien, maar is verwaarloosbaar. Na een uurtje is de meeste roodheid weg, gaat je huid lekker aan het werk om je huidveroudering, verslapping, onzuiverheid, vochtarme huid te herstellen.
Keuze uit 5 of 10 behandelingen.
 

Programma voor thuis:


 

Pigmentatie op de huid:

Heb je een ouderdomsvlek of pigmentatie die je gezicht niet verfraaid?

Cryo-therapie:

Ddoor bevriezing tot aan de wortel van het delict (vlek of wrat), zullen de ijssterren ontstaan, die de verhevenheid omhoog brengen. (Door de warmte in de huid ‘ploppen’ de ijssterren). Na een week is de huid hersteld.

Wij bevriezen op zeer plaatselijk niveau (dus niet de omringende huid), alleen de plaats van delict behandeld. Dit doen we echter alleen in de herfst en de winter, i.v.m. zonlicht. Zonlicht stimuleert je cellen voor het aanmaken van pigment, en dat moet tijdens de kuur vermeden worden.

Na ongeveer een week is de huid hersteld. Onder huidverzorging/huidverbetering kun je deze afspraak boeken.

Maak een afspraak

partner-logo01
provoet
nous-wit
ggd-wit-klein
absolution_logo