HEB JE EEN OUDERDOMSVLEK OF PIGMENTATIE IN JE GEZICHT DIE JOU STOORT? WIJ HEBBEN PRETTIGE OPLOSSINGEN:

fruitzuurpeeling:

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. Die wordt gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken en verbetert slechte doorbloeding. Naast de verdwijning van pigment- en ouderdomsvlekken herstelt een kuur ook de vochtbalans van de huid.

Na een fruitzuurpeeling kan jouw huid er even ietsjes rood uitzien; bij de meeste mensen verdwijnt de roodheid al binnen een uur en gaat je huid lekker aan het werk om huidveroudering, verslapping, onzuiverheid en vochtgebrek te herstellen. Je hebt de keuze uit een kuur van 5 of 10 behandelingen.

Cryo-therapie:

Door bevriezing van de huid, tot aan de wortel van de onzuiverheid (vlek of wrat), zullen ijssterren ontstaan die de oneffenheid omhoog brengen. Door de warmte in de huid ‘ploppen’ deze ijssterren en verdwijnen ze weer.

Wij bevriezen de huidonzuiverheid zeer nauwkeurig op plaatselijk niveau, dus niet op de omringende huid. Om te voorkomen dat zonlicht jouw huidprobleem verergert, voer ik deze behandeling alleen in de herfst en winter uit. Zonlicht stimuleert je cellen namelijk om pigment aan te maken, en dat moet tijdens de kuur juist vermeden worden.

De huid is na ongeveer een week volledig hersteld.

Meer weten?

Klanten omschrijven mijn behandelstijl als relaxed, vol met aandacht en vernieuwend met een goed eindresultaat.
 
Contact opnemen
Afspraak maken