Pigmentvlekken / ouderdomsvlekken behandeling

Pigmentatie op de huid:

Heb je een ouderdomsvlek of pigmentatie die je gezicht niet verfraaid? Dit zijn jouw oplossingen:

fruitzuurpeeling:

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De huid wordt gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Verbetert slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

Na een fruitzuurpeeling kan je huid er iets rood uitzien, maar is verwaarloosbaar. Na een uurtje is de meeste roodheid weg, gaat je huid lekker aan het werk om je huidveroudering, verslapping, onzuiverheid, vochtarme huid te herstellen.

Je hebt de keuze uit 5 of 10 behandelingen.

Cryo-therapie:

Door bevriezing tot aan de wortel van het delict (vlek of wrat), zullen ijssterren ontstaan die de verhevenheid omhoog brengen. Door de warmte in de huid ‘ploppen’ deze ijssterren.

Wij bevriezen op zeer plaatselijk niveau, dus niet de omringende huid. Alleen de plaats van delict wordt behandeld. I.v.m. zonlicht voer ik deze behandeling enkel in de herfst en winter uit. Zonlicht stimuleert je cellen namelijk om pigment aan te maken, en dat moet tijdens de kuur vermeden worden.

Na ongeveer een week is de huid hersteld.

Meer weten?

Klanten omschrijven mijn behandelstijl als relaxed, vol met aandacht en vernieuwend met een goed eindresultaat.
 
Contact opnemen
Afspraak maken