Waarom huidversteviging?

Noem het anti-aging, noem het huidverstrakking of huidversteviging, waar het om gaat is dat we hoe dan ook ouder worden en dat we dat proces kunnen vertragen. Het gaat niet alleen over strakke gelaatsvormen, wel dat je er goed uit blijft zien. Of je nu botox hebt of niet, feit blijft dat je ouder wordt en dat betekent niet dat je je verslapte huid hoeft te accepteren. Iemand van 60 hoeft er natuurlijk niet uit te zien als een achttienjarige; goed verzorgd is een ander verhaal en wel zo prettig. Het is net als met rimpels: een onverzorgde rimpel maakt oud, een verzorgde rimpel geeft karakter aan het gezicht. Investeren in vertraging van huidveroudering is investeren in een jeugdige (aan)blik. Een nieuwe outfit kopen is altijd goed, goede huidverzorging aanschaffen is beter omdat een investering in je huid duurzaam is en er gelijk voor zorgt dat alle outfits beter staan. Er aantrekkelijk uitzien is iets heel anders dan een rimpelloos gezicht hebben.

ONS HUIDVERSTEVIGINGSPROGRAMMA LAAT JOU STRALEN! IN 4 STAPPEN:

  1. We maken een huidanalyse en kijken naar je leefstijl en leeftijd om jouw persoonlijke programma op af te stemmen.
  2. Dit programma is gebaseerd op het droomresultaat dat jij wilt bereiken: minder rimpels, een stevigere huid, minder kraaienpootjes.
  3. Een of twee keer per 8 weken plannen we een behandeling in die aansluit op de specifieke behoeften van jouw huid. Omdat elke huid anders is, verschillen de behandelingen en spreken we samen af wat werkt voor jou.
  4. Naast de persoonlijke begeleiding van de huidtherapeut leren wij jou een zelfontwikkelde, huidverstevigende techniek (ondersteund door filmpjes) toepassen, gedurende 5 minuten per dag, zodat we samen een optimaal resultaat behalen. De thuisbehandeling doe je op basis van jouw individueel samengestelde huidverbeteringspakket met producten die op jouw huidbehoefte zijn afgestemd.

Meer weten?

Klanten waarderen mijn relaxte behandelstijl, de persoonlijke aandacht die ik geef, de vernieuwende behandelingen en natuurlijk de goed zichtbare eindresultaten. Daar gaat het natuurlijk om!
 
Contact opnemen
Afspraak maken