Wat is Couperose?

Een door couperose aangetaste huid voelt strak aan en is vaak erg gevoelig. Bij couperose ontstaan rode vlekken in het gelaat door toename en uitzetting van het aantal kleine bloedvaatjes onder de huid. Het gaat om een abnormale verwijding van de bloedvaatjes in het gezicht door toename van de bloedstroom in de gezichtshuid. De reactie van bloedvaatjes op prikkels van binnenuit en van buitenaf verandert in de loop der jaren. De klepjes van de vaatjes werken minder goed waardoor roodheid, zwelling, bultjes en puskopjes kunnen ontstaan. In tegenstelling tot rosacea, dat dezelfde symptomen heeft, ontbreken bij couperose de ontstekingen in de huid.

HOE BEHANDELEN WIJ COUPEROSE?

  1. We maken een huidanalyse en nemen je leefstijl en leeftijd daarin mee om jouw programma op maat op af te stemmen.
  2. Jouw plan wordt gemaakt op basis van je droomresultaten: minder roodheid, versteviging van adertjes en/of een natuurlijke facelift waarbij we de Meridiaan-massagetechniek toepassen of een lymfemassagebehandeling, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en het huidsysteem weer in balans komt.
  3. Een thuisverzorgingspakket dat speciaal voor jou wordt samengesteld zorgt ervoor dat de effecten van de salonbehandeling lang aanhouden.

Meer weten?

Klanten omschrijven mijn behandelstijl als relaxed, vol met aandacht en vernieuwend met een goed eindresultaat.
 
Contact opnemen
Afspraak maken