Wat is Rosacea?

Rosacea komt op latere leeftijd voor, meestal tussen het 30ste en 50ste levensjaar en met name bij vrouwen. Het gaat waarschijnlijk om een abnormale verwijding van de bloedvaatjes in het gezicht door toename van de bloedstroom in de gezichtshuid. De reactie van bloedvaatjes op prikkels van binnenuit en van buitenaf verandert in de loop der jaren. De klepjes van de vaatjes werken minder goed waardoor stilstand van het bloed kan ontstaan hetgeen een ontstekingsreactie uitlokt met als gevolg roodheid, zwelling, bultjes en puskopjes. We noemen dat ‘verandering van milieu in de huid’.

HOE BEHANDELEN WIJ ROSACEA?

  1. We maken een huidanalyse en nemen je leefstijl en leeftijd daarin mee om jouw programma op maat op af te stemmen.
  2. Jouw plan wordt gemaakt op basis van je droomresultaten: minder roodheid, versteviging van adertjes en/of een natuurlijke facelift waarbij we de Meridiaan-massagetechniek toepassen of een lymfemassagebehandeling, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en het huidsysteem weer in balans komt.
  3. Een thuisverzorgingspakket dat speciaal voor jou wordt samengesteld zorgt ervoor dat de effecten van de salonbehandeling lang aanhouden.

Meer weten?

Klanten omschrijven mijn behandelstijl als relaxed, vol met aandacht en vernieuwend met een goed eindresultaat.
 
Contact opnemen
Afspraak maken