WAT IS ACNE?

Een acnehuid is een gevoelige huid die onder invloed van hormonen (bij vrouwen voornamelijk androgene hormonen) overmatig veel talg produceert. Hierdoor kan de huid verstopt raken, met als gevolg ontstekingen en mee-eters. De huid kan ook uit balans raken door gebruik van de anticonceptiepil, menopauze, leefstijl, slaaptekort (te weinig aanmaak van melatonine) en het voedingspatroon (bijvoorbeeld door gebruik van zuivelproducten).

ONZE BIOLOGISCHE ACNEBEHANDELING:

  1. Allereerst kijken wij naar je leefstijl en leeftijd om hier een speciaal programma op af te kunnen stemmen.
  2. Daaruit volgt meestal het advies om één of twee keer per 8 weken behandeld te worden. Omdat iedereen uniek is en een eigen huidbehoefte heeft, kan dat advies anders zijn. We nemen samen door wat voor jou werkt.
  3. Naast de behandelingen in de salon werk je thuis door met speciale acneproducten die bestaan uit een dagelijkse reiniging en een verzorgend product.

De biologische producten van Absolution zijn zeer zacht voor de huid en herstellen het natuurlijke ecosysteem om de huid weer in optimale conditie te brengen.

 

Meer weten?

Klanten waarderen mijn relaxte behandelstijl, de persoonlijke aandacht die ik geef, de vernieuwende behandelingen en natuurlijk de goed zichtbare eindresultaten. Daar gaat het natuurlijk om!
 
Contact opnemen
Afspraak maken

Biologisch behandelen is niet duurder dan ‘gewoon’ behandelen. Behandelingen mét producten boek je namelijk al vanaf 45 euro per maand. Structureel aan jezelf werken en goed voor jezelf zorgen loont. Waar investeer jij liever in? Een nieuwe outfit, een gezichtscrème met vooral veel vulmiddelen? Of kies je voor duurzame kwaliteit en een relaxte uitstraling? Klik HIER voor het ‘BABOE BEHANDELABONNEMENT’