PERMANENT (OP)GEMAAKT VOOR DE DAG!

Permanente make-up wordt gebruikt om wenkbrauwen en eyeliners te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht.

WAT ÍS PERMANENTE MAKE-UP?

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoe wordt echter in de 1e huidlaag (de jongste cellen) geplaatst, dit is echt definitief. Permanente make-up wordt in de 2e huidlaag, de lederhuid, geplaatst. Permanente make-up is hierdoor eigenlijk niet echt definitief. Door onder andere zonlicht, natuurlijke vernieuwing van de huid, schuren en wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

Ombre Powder Brows

De nieuwste trend op het gebied van permanente make-up is Ombré Powder Brows. Hierbij is de aanzet van de wenkbrauwen lichter en naar de punten toe donkerder.

Met deze allernieuwste techniek creëren wij volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met PMU bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Meer informatie Afspraak maken

Bekijk hier de prijzen van de behandelingen

Tarieven