SUIKERONTHAREN KAN OP VERSCHILLENDE PLEKKEN

Ben je dol op gladde benen en heb je een hekel aan scheren omdat het zo vaak moet, of omdat er de volgende dag alweer stoppels op je benen staan? Dan hebben wij goed nieuws voor je:SUGERING of in gewoon Nederlands SUIKERONTHAREN! Met suikerontharing haal je haartjes weg die steeds dunner terugkomen waardoor de tussentijdse behandelperiode van 3 naar 6 weken gaat. De suiker maakt je huid bovendien blijvend mooi glad en superzacht. Suikerharsen kan op het hele lichaam worden toegepast. Mannen en vrouwen waarderen de zachte, niet geïrriteerde huid op de rug, gezicht (bijvoorbeeld de bovenlip), schaamstreek, rug en bilnaad. Wil je graag verzorgd voor de dag komen zonder afzien, dan is deze behandeling echt iets voor jou!
Bij Baboe is Browstyling met suiker ook zeer populair. Je wenkbrauwen worden superstrak gestileerd en het resultaat is prachtig!

HET VERSCHIL TUSSEN SUIKERHARSEN EN WAXONTHAREN

Suiker is een lichaamseigen stof en het lichaam reageert hier veel natuurlijker op. De suiker wordt op de huid aangebracht en in de haarschacht gemasseerd. De haartjes worden eruit gehaald met de haargroeirichting (dit voorkomt stoppels en ingroeiende haartjes). Eventuele roodheid in de huid is na de behandeling vrijwel nihil en binnen een half uur weg. Een huidvriendelijke methode dus. Een ander voordeel is dat suiker niet aan de huid hecht, waardoor de ontharing bijna pijnloos is. Waxen (waxontharen) heeft daarentegen een chemische samenstelling en neemt alleen de bovenste laag van de haren weg die nét onder de huid zitten. Bij deze methode zijn de haren vrij snel weer zichtbaar.

Herstelproces

Na een behandeling heb je een herstelproces van maximaal 24 uur. Soms ontstaat er lichte roodheid. Je kunt je dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten. Gedurende 24 uur mag je niet heet douchen (doe dit ook niet vóór de behandeling), sporten of een sauna kunt bezoeken.

ZELF DOEN? DO-IT-YOURSELF-SUIKERHARS

Je kunt ook je eigen DIY-pakket (voor 45 euro) aanschaffen voor thuis. Hiermee houd je je haartjesgroei onder controle.

Naar overzicht Afspraak maken
 
 

WIL JIJ EEN GETEST EN BEWEZEN SUIKERWAX-RECEPT ONTVANGEN? VUL HIER JE E-MAILADRES IN

Er zijn dus vele variaties op het recept mogelijk, maar hieronder vind je een getest en bewezen recept.