Suikerontharen

Houd jij van gladde benen, maar heb je een hekel aan scheren omdat het zo vaak moet? Of omdat er de volgende dag alweer stoppels op je benen staan?

Dan hebben wij goed nieuws voor je. SUGERING! Met (body-)sugaring haal je haartjes weg, deze haartjes komen in een steeds dunner terug, waardoor de tussentijdse behandelperiode van 3 naar 6 weken gaat. De suiker maakt je huid blijvend mooi glad en superzacht. Suikerharsen is voor mannen en vrouwen en kan op het hele lichaam (bodysugaring), worden toegepast. Een rug ontharen van mannen betekent een zachte, niet geïrriteerde huid. Gezicht (o.a. bovenlip), schaamstreek, rug en bilnaad zijn populair onder mannen als vrouwen die graag verzorgd voor de dag willen komen.

Browsstyling:

Je wenkbrauwen super strak gestileerd? Dit wordt bij ons ook gedaan met suiker. Het resultaat mag er dan ook zijn!

Hoe werkt t?

Suikerharsen wordt vaak vergeleken met waxontharen. Er is echter en groot verschil tussen suikeren en waxontharen.

Suiker is een lichaamseigen stof en het lichaam reageert hier veel natuurlijker op. De suiker wordt op de huid aangebracht, en wordt ook in de haarschacht gemasseerd. De haartjes worden met de haargroeirichting eruit gehaald (dit voorkomt stoppels en ingroeiende haartjes). De eventuele roodheid in de huid is na de behandeling vrijwel nihil en binnen een half uur weg. Een huidvriendelijke methode. Suiker hecht niet aan de huid, waardoor de ontharing bijna pijnloos is.

Waxen (waxontharen) heeft een chemische samenstelling en neemt alleen de bovenste laag van de haren weg die nét onder de huid zitten. Met deze methode zijn de haren vrij snel weer zichtbaar.

Herstelproces

Na een behandeling is er een herstelproces nodig van 24 uur. Soms ontstaat er lichte roodheid. Je kunt je dagelijkse activiteiten weer voortzetten. Echter de 24 uur is nodig voor herstel dat betekent dat je dan niet heet mag douchen (ook niet voor de behandeling), sporten of een sauna kunt bezoeken.

DIY (Do It Yourself) Suikerhars

Je kunt ook je eigen DIY-pakket (voor 45) aanschaffen voor thuis. Hiermee houd je je haartjes onder controle.

Naar overzicht Afspraak maken
 
 

Suikerwax-recept

Er zijn dus vele variaties op het recept mogelijk, maar hieronder vind je een getest en bewezen recept.

Wil jij een suikerwax-recept ontvangen? Vul hier je mailadres