SHIATSU MASSAGE VERSTERKT JOUW NATUUR

VERMOEIDHEID, EEN VEELVOORKOMENDE KLACHT

Vermoeidheid is een gebrek aan energie. Je voelt je niet meer zo fit als normaal; bewegen, praten, denken, alles gaat moeilijker vanwege uitputting. Vermoeidheid heeft verschillende oorzaken: regelmatig te weinig slapen, bloedarmoede, stress en schildklierproblemen bijvoorbeeld.

Je wilt mogelijk het liefst de hele dag slapen. Zou het daarmee opgelost zijn, dan is er niets aan de hand. Als je al langdurige tijd moe bent en het je dagelijkse leven sterk beïnvloedt, dan wordt vermoeidheid een probleem. Door shiatsumassage voel je duidelijk de samenhang tussen lichaam en psyche en kunnen we werken aan de oplossing. Het resultaat van de shiatsumassage geeft een langdurig effect.

DE BEHANDELING

Tijdens de holistische shiatsubehandeling, die 40 minuten tot een uur duurt, wordt gewerkt op het herstelmechanisme van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De behandeling is een drukpunt- (Shiatsu) en meridiaanmassage (Zen Shiatsu) waarbij met duimen, vingers en handpalmen druk wordt uitgeoefend op de huid om de energie beter te laten stromen. Drukpunten op de voeten en onderbenen hebben de neiging stress en vermoeidheid op te slaan.

Deze (druk)punten corresponderen met lichaamssystemen zoals spieren, botten, bloedvaten, zenuwen, lymfevaten en endocriene klieren. Door de drukpunten op de voeten en onderbenen te masseren komt de energie voor de corresponderende lichaamssystemen weer vrij. Daardoor voel je je beter.

HET RESULTAAT IS HEERLIJK

Shiatsu stimuleert jouw algehele vitaliteit, werkt ontspannend, verkwikkend en maakt evenwichtiger. Jouw huid, als grootste orgaan, wordt gestimuleerd, spierstijfheid verlicht, het zenuwstelsel gereguleerd, de spijsvertering bevorderd, de bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd en het natuurlijke, herstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. Eigenlijk zou iedereen deze massages van tijd tot tijd moeten doen voor een algeheel gevoel van welzijn. Zorg goed voor jezelf!

Naar overzicht Afspraak maken