Voor een blijvend resultaat bieden wij het behandelplan ‘Pijnvrij in 6 weken’. Gedurende zes weken lang kom je minimaal één keer per week voor een behandeling of controle. Wij zetten onze BackBalance-massage© en/of de Atlasmassage in, afgestemd op jouw klachten.
Dankzij de intensieve begeleiding tijdens de behandelperiode zullen je klachten vrijwel geheel wegblijven.

HOE WERKT DE BACKBALANCE-METHODE?

Je lichaam krijgt een reset doordat jouw lichaam weer terugkomt in de juiste balans. Deze massage stimuleert zowel de doorbloeding als het zelfgenezend vermogen van het lichaam en heeft in de meeste gevallen direct een positief effect op de pijnklachten. Vaak zijn de bestaande klachten bij het 2e bezoek al verminderd, of zelf verdwenen. Deze BB-methode is in te zetten bij vrijwel alle wervelkolomgerelateerde klachten.

Atlas-Lumbaalmassage

De Atlas-Lumbaalmassage (ook wel ‘Kleintje-Backbalance’ genoemd) werkt snel en is daarom uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. In veel gevallen verminderen de klachten vrijwel meteen. Knelpunten worden op een natuurlijke manier opgeheven en de doorbloeding wordt beter op gang gebracht.

3 X 15 MINUTEN OF EEN UUR?

Bij extreme nek-, schouder- en rugklachten is het soms beter om 3 keer 15 minuten te masseren dan 1 keer een uur. Het effect is dan vele malen groter. Tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, worden de spieren in nek-en schouder opnieuw behandeld en komt het beknelde onderdeel weer vrij. Welke tijdsduur voor jou ideaal is, bepalen we tijdens een intakegesprek.

Naar overzicht Afspraak maken