Rug-, -schouder en nekklachten verhelpen

Doordat de dijbeenkop niet goed in de kom van de heup terugkomt, of het enkel- of kniegewricht niet goed meer op elkaar aansluit, ontstaat een verschil in beenlengte en wordt het bekken aan een zijde omhoog en scheefgeduwd. Het SI-gewricht (onderin je rug) gaat daardoor ook vastzitten.

Dit kan uitstraling in het been, knieklachten of kuitkrampen tot gevolg hebben.

De onderste rugwervels komen hiermee onder druk te staan en gaan pijnklachten geven. Andere neveneffecten: pijnklachten en scheefstand in de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken.

Voor een blijvend resultaat hebben wij behandelplan: “pijnvrij in 6 weken”, zes weken lang, minimaal één keer per week, voor een controle of een behandeling, bestaande uit de BackBalance-massage© en de Atlasmassage. Jouw behandelplan wordt op jou afgestemd.
Dankzij de intensieve, begeleiding tijdens de hele behandelperiode zullen je klachten vrijwel geheel wegblijven.

BackBalance-methode

Je lichaam krijgt een reset: lichaam komt weer terug in balans, stimuleert zowel de doorbloeding als het zelf genezend vermogen van het lichaam en heeft in de meeste gevallen direct een positief effect op de pijnklachten. Vaak zijn de bestaande klachten bij het 2e bezoek al verminderd, of zelf verdwenen. Deze BB-methode is in te zetten bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

Atlas-Lumbaalmassage

De Atlas-Lumbaalmassage is snel en uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. In veel gevallen verminderen de klachten vrijwel meteen.
Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door deze massage de doorbloeding weer goed op gang gebracht.

15 minuten

Bij extreme nek-, schouder- en rugklachten is het beter om 3 keer 15 minuten nek- en schouder te masseren dan 1 keer een uur. Het effect is dan vele malen groter, tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, worden de spieren in nek-en schouder opnieuw behandeld en komt beknelde onderdeel weer vrij.

Naar overzicht Afspraak maken