Kleintje Backbalance

Kenmerkend voor de BackBalance-massage is de lichte strijking van de rug die voor totale ontspanning zorgt en is gericht op het -op een natuurlijke manier en zonder druk-, in lijn brengen van de wervelkolom.
Deze massage is zacht, langzaam en door relatief weinig druk leidt dit tot een ongekend diepe en onmiddellijke ontspanning. Na 30 minuten bent u totaal ontstresst!

Deze massage kan daarom zonder risico zonder risico worden ingezet.

Kort voor je samengevat:

Intake BackBalance-methode: 3 stappenplan
Intake d.m.v. een aantal testen om te zien of u met de BackBalance-methode© geholpen kunt worden.

BackBalance-methode:

  • Behandelplan pijnvrij: Behandelcluster van 10 weken, waarvan 6 weken actief, alle controles en eventuele extra behandelingen inbegrepen, voor een blijvend resultaat.
  • Kleintje BackBalance: Een nek-, schouder- en rugmassage waarbij u tevens weer volledig in balans wordt gebracht. Ook uitermate geschikt als onderhoudsbehandeling.
  • BackBalance-massage: Lichte strijkingen over de lange rugspier. Tegen stress, depressies, hernia, spit, ischias of ernstige osteoporose, kanker. En belangrijk is uiteraard: onderhoud je nieuwe balans en neem maandelijks een reset-moment. (klik naar prijslijst).

Vrijwaringsbeperking:

De Atlas-Lumbaalmassage volgens de BackBalance-methode©:

Het is geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. Ondanks dat de meeste cliënten aangeven dat ze al bij de eerste keer een ongekend positief resultaat hebben ervaren, is het resultaat per persoon verschillend. Baboe kan daarom geen garanties geven en wil en kan geen medische claims doen met betrekking tot de Atlas-Lumbaalmassage en de BackBalance-methode.

Bij ernstige medische klachten is het sterk aan te raden eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Bij de geringste twijfel word je altijd eerst doorverwezen naar de reguliere zorg.

Naar overzicht Afspraak maken