DE BACKBALANCE-METHODE® WERKT ALS VOLGT:

  • Je krijgt een intake om te bepalen waar jouw klacht precies zit.
  • We doen een aantal testen om te bepalen of de BackBalance-methode® geschikt is voor jou en jouw klachten gaat oplossen.
  • We maken een 3-stappenplan met de volgende behandelingen:
    1. Behandelplan pijnvrij: behandelcluster van 10 weken, waarvan 6 weken actief, met controles en eventuele extra behandelingen indien nodig, voor een blijvend resultaat.
    2. BackBalance: een nek-, schouder- en rugmassage waarbij je weer volledig in balans wordt gebracht. Ook uitermate geschikt als onderhoudsbehandeling.
    3. Breuss-massage: lichte strijkingen over de lange rugspier om klachten bij stress, depressies, hernia, spit, ischias en ernstige osteoporose te verhelpen.

EN DAN IS ER OOK NOG EEN ‘KLEINTJE BACKBALANCE’; HOE WERKT DIT ‘KLEINTJE’?
Een ‘Kleintje BackBalance’ is een BackBalance in combinatie met een rug-, nek- en schoudermassage..

Ook niet onbelangrijk:
onderhoud je nieuwe balans en neem maandelijks een resetmoment.

VRIJWARINGSCLAUSULE:

De BackBalance-methode® is geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. Ondanks dat de meeste cliënten aangeven dat ze al bij de eerste keer een ongekend positief resultaat hebben ervaren, is het resultaat per persoon verschillend. Baboe kan daarom geen garanties geven en wil en kan geen medische claims doen met betrekking tot de BackBalance-methode®.

Bij ernstige, medische klachten is het sterk aan te raden eerst met de behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Bij de geringste twijfel verwijzen wij jou altijd eerst door naar de reguliere zorg.

Naar overzicht Afspraak maken