Atlas massage

De Atlas-Lumbaalmassage is snel en uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. In veel gevallen verminderen de klachten vrijwel meteen.

Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door deze massage de doorbloeding weer goed op gang gebracht.

De Atlas-Lumbaalmassage (nek, schouder en rug)

Kan naast de kenmerken van de Atlasmassage o.a. uitkomst bieden bij uiteenlopende lage rugklachten, hernia, spit, overbelasting, uitstralingspijn, knieklachten, hielspoor, etc.”

De naam Atlas is het gebied onder de schedelrand en strekt zich uit tot de onderste thoracale (borst) wervels. Lumbaal is het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage onderrug klachten (moeilijk bukken of uit bed komen). Denk aan vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten.

De Atlasmassage (nek en schouders) is in te zetten bij o.a. bij hoofdpijn, ernstige migraine, cluster-hoofdpijn, frozen shoulder, tennis/golfarm of als je veel achter een beeldscherm werkt.

Atlasmassage

Is een massagetechniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven. Hierna wordt door een korte (nek-schouder-) massage de doorbloeding weer geoptimaliseerd.

Voor optimaal en groter effect resultaat is het bij klachten beter om 3 keer 10 minuten te masseren dan 1 keer een half uur. De Atlasmassage (nek en schouders) wordt ingezet bij o.a. bij hoofdpijn, ernstige migraine, cluster-hoofdpijn, frozen shoulder, tennis/golfarm of bij beeldschermwerk.

Vrijwaringsbeperking:

De Atlas-Lumbaalmassage volgens de BackBalance-methode©:

Het is geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. Ondanks dat de meeste cliënten aangeven dat ze al bij de eerste keer een ongekend positief resultaat hebben ervaren, is het resultaat per persoon verschillend. Baboe kan daarom geen garanties geven en wil en kan geen medische claims doen met betrekking tot de Atlas-Lumbaalmassage en de BackBalance-methode.

Bij ernstige medische klachten is het sterk aan te raden eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Bij de geringste twijfel word je altijd eerst doorverwezen naar de reguliere zorg.

Naar overzicht Afspraak maken