DE ATLAS-(LUMBAAL)MASSAGE, HOE WERKT DIE PRECIES?

De Atlas-(Lumbaal)massage werkt allereerst snel en uiterst effectief bij acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. Door de natuurlijke behandeling en de herstelde doorbloeding verdwijnen klachten vrijwel direct.

ATLASMASSAGE (NEK EN SCHOUDERS)

Deze massagetechniek heeft als groot voordeel dat je zelf bepaalde bewegingen maakt waardoor je pijnlijke knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven worden en we dus niets forceren. Door massage van nek en schouders wordt de doorbloeding rondom de pijnlijke plekken weer geoptimaliseerd waardoor de klachten verdwijnen. Voor een optimaal resultaat is het bij bepaalde klachten beter om 3 keer 10 minuten te masseren dan 1 keer een half uur. De Atlasmassage wordt ingezet bij onder andere hoofdpijn, ernstige migraine, clusterhoofdpijn, frozen shoulder, tennis/golfarm of bij klachten ontstaan door beeldschermwerk.

DE ATLAS-LUMBAALMASSAGE (NEK, SCHOUDER EN RUG)

Deze massage kan bovenop de resultaten van de Atlasmassage uitkomst bieden bij onder andere uiteenlopende lage rugklachten, hernia, spit, overbelasting, uitstralingspijn, knieklachten en hielspoor.

‘Atlas’ is het gebied onder de schedelrand dat zich uitstrekt tot de onderste thoracale (borst)wervels. ‘Lumbaal’ is het gebied van de onderrug waar massage in veel gevallen een ongekend positief effect heeft op onder andere lage onderrugklachten (moeilijk bukken of uit bed komen). Denk bijvoorbeeld ook aan een vastzittend SI-gewricht, hernia, ischias, heup- en knieklachten.

De Atlasmassage (nek en schouders) werkt goed bij onder andere hoofdpijn, ernstige migraine, clusterhoofdpijn, frozen shoulder, tennis/golfarm of als je veel achter een beeldscherm werkt.

VRIJWARINGSCLAUSULE:

De Atlas-Lumbaalmassage volgens de BackBalance-methode© is geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. Ondanks dat de meeste cliënten aangeven dat ze al bij de eerste keer een ongekend positief resultaat hebben ervaren, is het resultaat per persoon verschillend. Baboe kan daarom geen garanties geven en wil en kan geen medische claims doen met betrekking tot de Atlas-Lumbaalmassage.

Bij ernstige medische klachten is het sterk aan te raden eerst met de behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Bij de geringste twijfel verwijzen wij jou altijd eerst door naar de reguliere zorg.

Naar overzicht Afspraak maken