Massages

Massages zorgen voor afvoer van afvalstoffen, een betere opname van voedingsstoffen, aanmaak van lichaamseigen stoffen, maken de spieren los en ontspannen jou! Massages zijn bovendien enorm goed voor een positieve (mind)set. Heb je veel ‘kopzorgen’, dan is een intuïtieve massage geknipt voor jou want die maakt je hoofd echt leeg en voedt het contact met je lijf. Je zorgen worden letterlijk en figuurlijk afgevoerd. Bekijk ons relaxte aanbod.

Rug-, schouder- en nekklachten komen ergens vandaan

Doordat de dijbeenkop niet goed in de kom van de heup terugkomt, of enkel- of kniegewrichten niet goed meer op elkaar aansluiten, ontstaat een verschil in beenlengte en wordt het bekken aan één zijde omhoog- en scheefgeduwd. Het SI-gewricht (onderin je rug) gaat daardoor vaak ook vastzitten en de onderste rugwervels komen hiermee onder druk te staan en geven pijnklachten. Dit kan een hinderlijke uitstraling in het been, knieklachten of kuitkrampen tot gevolg hebben. Andere neveneffecten zijn: pijnklachten en scheefstand in de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken.

HOE VERHELPT BABOE DEZE KLACHTEN? Afspraak maken

De BackBalance massage

De BackBalance is ook wel bekend als de Dorn Methode. Deze massage werkt snel en uiterst effectief bij acute of chronische (lage) rug-, nek- en schouderklachten. Tijdens deze behandeling kom je in korte tijd weer volledig in balans. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

De BackBalance-methode© is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren op een natuurlijke en veilige manier. Ook bij acute klachten.

Meer informatie Afspraak maken

Voetreflexologie

Volgens de reflexologie stroomt de energie in het menselijk lichaam in banen. Deze energiebanen kunnen we op ongeveer 800 punten in ons lichaam beïnvloeden. Ook binnen de acupunctuur worden deze punten gebruikt waarbij naalden op de reflexpunten worden gezet. Voor mensen die liever zonder naalden worden behandeld werkt reflexologie heel prettig. De makkelijkste plaatsen om te beïnvloeden zijn de handen en de voeten. Ook als ontspannende massage is voetreflexologie zeer aan te bevelen.

Meer informatie Afspraak maken

Bekijk hier de prijzen van mijn behandelingen

Tarieven