Massages

Rug-, -schouder en nekklachten verhelpen

Doordat de dijbeenkop niet goed in de kom van de heup terugkomt, of het enkel- of kniegewricht niet goed meer op elkaar aansluit, ontstaat een verschil in beenlengte en wordt het bekken aan een zijde omhoog en scheefgeduwd. Het SI-gewricht (onderin je rug) gaat daardoor ook vastzitten. Dit kan uitstraling in het been, knieklachten of kuitkrampen tot gevolg hebben.

De onderste rugwervels komen hiermee onder druk te staan en gaan pijnklachten geven. Andere neveneffecten: pijnklachten en scheefstand in de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken.

Meer informatie Afspraak maken

De Atlas massage

De Atlas- en de Atlas-Lumbaalmassages is een gehele nieuwe en unieke nek- en schoudermassagetechniek. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Het lichaam is daardoor zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Meer informatie Afspraak maken

Shiatsu massage

Shiatsu Kosmetiek voeten- en onderbenen Wij volgenden deze opleiding bij de grondlegger van deze vorm shiatsu: Zen Shiatsu-therapeut Ronald Riksen. Het is een bijzondere techniek voor het behandelen van interne stoornissen*.

Shiatsu stimuleert de algehele vitaliteit, werkt ontspannend, verkwikkend en maakt evenwichtiger. *Stimuleert de huid, verlicht spierstijfheid, reguleert het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering, stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en activeert daarmee dus het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam.

Meer informatie Afspraak maken

Bekijk hier de prijzen van mijn behandelingen

Tarieven