Natural Face Lifting

Natural Face Lifting, een huidverbeterende behandeling

Met deze techniek werken we met manuele technieken voor het gelaat op een holistische manier. Er wordt parallel gewerkt aan het bindweefsel, spierweefsel, botweefsel, bloedvatenstelsel, zenuwstelsel en het lymfesysteem. De verschillende werkwijzen vullen elkaar zodanig aan zodat er goede huidverjongende resultaten worden geboekt.

Huidverjonging en huidproblemen aanpakken op een natuurlijke manier. Je kan veel meer bereiken met manuele technieken dan je op het eerste moment zou denken. Vergelijk het met sporten in combinatie met gezonde voeding.

Zou jij ook niet de tijd op een natuurlijk manier eventjes willen terugdraaien?

Natural Face Lifting therapeute kan voor jou die analyse maken waardoor een gepersonaliseerd behandelprogramma wordt opgemaakt om rimpels te bestrijden en de gevolgen van de zwaartekracht tegen te gaan.

Een totaal gepersonaliseerde Natural Face Lifting. Een mooie, gezonde huid in slechts 40 minuten:

  1. Analyse van het gelaat: wat heb jij nodig, wat is jouw wens?
  2. Specifieke technieken voor het bindweefsel ter bestrijding van onder andere huidverslapping en huidveroudering met een mooie huid als resultaat. Er wordt rond de ogen gewerkt op het oppervlakkige bindweefsel. Hierbij wordt heel fijn en klein gewerkt.
  3. Spierweefselbehandeling voor huidverjonging en een egale huid op verschillende zones in het gelaat. Hierbij participeer jijzelf, als klant in de behandeling om de intensiteit op te drijven en de basistonus van de spier te verhogen, wat de huidveroudering verminderd, de huidverslapping opheft, vochtarme huid weer vocht herstelt.

Rimpels en contouranalyse

Bent u niet benieuwd naar wat u met uw huid kan bereiken?

Neem snel contact voor een gepersonaliseerde analyse. De Natural Face Lifting therapeute kijkt en ontdekt en onderscheidt aan jouw gezicht de rimpellijnen en contourlijnen. Hiermee wordt een gepersonaliseerd behandelplan voor jou gemaakt. De beste anti-aging facial begint bij een perfecte analyse!

Face Lifting

Een combinatie van spiertonus-verhogende technieken en hoogstaande bindweefselstimulatie.

Hoe kun je thuis meewerken aan de behandelingen, die je bij uw schoonheidsspecialiste krijgt? Of hoe kunt je het thuis zelf doen? Laat rimpels verdwijnen, lift oogleden en verstrak die onderkin.
Wil je meer leren, wil jij die perfecte begeleiding?

Sculpture Club

Het geheel gepersonaliseerde advies voor thuisondersteuning bij huidverjonging en huidverbetering! Het kan individueel of heel fijn in een groep.

  • Niet alleen hoe maar ook waarom?
  • Waarom is onderhouden belangrijk?
  • Waarom rekt de huid niet uit als ik eraan trek?
  • Waarom is meer nodig dan alleen een crème?

A Sculpture a day keeps wrinkles away!

Begin jij ook te merken dat jouw kaaklijn & wangen langzaamaan slapper worden?

Met dit filmpje een intensieve maar zeer effectieve oefening!!

Veel succes

Het gepersonaliseerde Self-Treatment kan je dagelijks thuis uitvoeren om het verkregen resultaten samen met jouw Natural Face Lifting Therapeute langer te behouden. We ondersteunen hierin door oefeningen voor thuis te geven. Je ontvangt na de 1e behandeling, toegang tot onze VIP-omgeving. Hier vind je filmpjes om de treatment terug te kunnen kijken.

Boost en Lift

Werkt op de mimische spieren van het gelaat

Collageen Boost

Bindweefselmassage; dit is vooral een trekkende kracht waardoor ook de harde verklevingen onderhuids opgeheven kunnen worden.

Advanced Face Lifting

De focus van de behandeling ligt hier op de oppervlakkige huidlaag. Mimische spieren worden hier zeer intens getraind.

De meerwaarde van

Therapeutisch onderdeel bij behandeling

Lymfedrainage

Lymfedrainage (Modem Kaplan) is oorspronkelijk ontwikkeld om overtollig vocht af te voeren. Het is een paramedische behandeling die door fysiotherapeuten/kinesisten voornamelijk wordt uitgevoerd. Maar in de wereld van de huidverbeterende behandelingen kunnen we met deze techniek nog veel meer bereiken!

Een Natural Face Lifting Therapeut beheerst deze techniek en kunnen zo een sterke meerwaarde bieden aan een huid die uit balans is.

Wat kan u van deze behandeling verwachten?

  • Behandeling tegen wallen rond de ogen
  • Versterkt het immuunsysteem, onze natuurlijke verdediging waardoor een huid gevoelig voor ontstekingen (acnéhuid, rosacea, rode huid, onzuivere huid, onrustige huid) helemaal tot rust komt en op een natuurlijke manier (zonder medicatie) herstelt.
  • Het verhoogt de hydratatie van de huid waardoor een huid veel beter gevoed, verzorgd en verbeterd wordt.

Advanced Face Lifting/ Meridianen massage

De behandeling brengt rust in de overactieve orthosympaticus (disbalans herstellen van het zenuwstelsel)
Het immuunsysteem wordt geactiveerd en brengen we celvernieuwing tot stand. Het zorgt voor rust in alle organen, waardoor cellen in staat zijn te delen en dus te vernieuwen

Naar overzicht Afspraak maken