ZOU JIJ OOK NIET DE TIJD OP EEN NATUURLIJKE MANIER EVENTJES WILLEN TERUGDRAAIEN?

Als huidtherapeuten met een natuurlijke faceliftingspecialisatie, stellen wij na een uitgebreide huidanalyse een gepersonaliseerd behandelprogramma op om rimpels te bestrijden om de huid te verstevigen.

 
 
 

Als huidtherapeuten met een natuurlijke faceliftingspecialisatie, stellen wij na een uitgebreide huidanalyse een gepersonaliseerd behandelprogramma op om rimpels te bestrijden om de huid te verstevigen.

Met een natuurlijk faceliftprogramma krijg je een mooie, gezonde huid in slechts 40 minuten. We doorlopen de volgende stappen:

 1. Analyse van het gelaat: wat heb jij nodig, wat is jouw wens?
 2. Toepassing van specifieke bindweefseltechnieken ter bestrijding van huidverslapping en huidveroudering met een mooie huid als resultaat. Rond de gevoelige huid in het ooggebied werken we alleen op het oppervlakkige bindweefsel. Hierbij gaan we heel zorgvuldig te werk
 3. Inzet van een spierweefselbehandeling voor huidverjeugdiging en een egale huid op verschillende zones in het gelaat. Hierbij participeer jijzelf, als klant, in de behandeling om de intensiteit op te voeren en de basistonus van de spier te verhogen, wat huidveroudering merkbaar vermindert, huidverslapping opheft en de vochtbalans in de huid weer herstelt.

Je kunt bij Baboe gericht kiezen uit aansprekende (be)handelingen om jouw gezicht weer in de lift te krijgen, of je boekt een ‘Eerste-keer-NLF-behandeling’ en wij leveren maatwerk voor wat jouw huid op dat moment het hardst nodig heeft:

RIMPEL- EN CONTOURANALYSE

Ben je benieuwd naar wat ik met jouw huid kan bereiken?

De beste anti-aging facial begint bij een nauwkeurige analyse! Neem vrijblijvend contact op voor een gepersonaliseerde analyse door de huidtherapeute voor natuurlijke facelifting. Rimpellijnen en contourlijnen vormen de basis voor een gepersonaliseerd behandelplan.
Afspraak maken

FaceLifting

Wat kun je zelf doen aan gezichtsveroudering? Een combinatie van spiertonusverhogende technieken en hoogstaande bindweefselstimulatie door de huidtherapeute legt een solide basis in de salon. Rimpels verdwijnen, oogleden worden gelift en die onderkin verstrakt.

Thuis kun je doorwerken aan de behandelingen door de juiste thuisproducten te gebruiken. Wij leren je hoe en als je wilt krijg je altijd begeleiding.
Afspraak maken

Sculpture Club

Onder het motto ‘One Sculpture a Day keeps Wrinkles away!’, geven wij geheel gepersonaliseerd advies voor thuisondersteuning om jouw huid verder te verbeteren en jeugdig te houden. Individueel of in groepsverband. Je leert:

 • niet alleen hoe huidverbetering werkt maar ook waarom
 • wat onderhouden voor verschil maakt
 • waarom onze huid niet uitrekt en verslapt als je die stevig en diep masseert
 • waarom er meer nodig dan alleen een crème om in vorm te blijven

Als jouw kaaklijn & wangen langzaamaan slapper worden, dan is dit filmpje interessant met een intensieve en zeer effectieve oefening! Succes!

De gepersonaliseerde zelfbehandelingen bestaan uit dagelijkse oefeningen voor thuis om langer te kunnen profiteren van de salonresultaten. Je krijgt na de 1e behandeling toegang tot onze VIP-omgeving om filmpjes van onze behandelingen terug te kunnen kijken.

Afspraak maken

Boost en Lift

Deze behandelingen werken op de mimische spieren die alles te maken hebben met onze gezichtsexpressie. Weg met die hangende mondhoeken. The only way is up!
Afspraak maken

Collageen Boost

Dit is een bindweefselmassage met een vooral trekkende kracht waardoor ook de harde verklevingen onderhuids opgeheven kunnen worden.

Afspraak maken

Facelifting voor gevorderen

De focus van de behandeling ligt hier op de oppervlakkige huidlaag. Onze mimische spieren worden hier extra intens getraind.
Afspraak maken
Soms heeft een therapeutische benadering/aanvulling grote meerwaarde:

Lymfedrainage

Lymfedrainage (Modem Kaplan) is oorspronkelijk ontwikkeld om overtollig vocht af te voeren. Het is een paramedische behandeling die voornamelijk door fysiotherapeuten/kinesisten wordt uitgevoerd. In de wereld van de huidverbeterende behandelingen zorgt deze techniek ervoor dat we nóg meer kunnen bereiken met huidverbetering.

Is jouw huid eenmaal uit balans, dan zorgen onze huidtherapeuten ervoor dat jouw gezicht met deze professionele techniek weer snel in het gareel komt!

Wanneer is het tijd voor een grondige lymfedrainage?

 • Als je een effectieve behandeling zoekt tegen wallen rond de ogen.
 • Als je echt (langere tijd) last hebt van ontstekingen (acnéhuid, rosacea, rode huid, onzuivere huid, onrustige huid) en je immuunsysteem als natuurlijke verdediging versterkt moet worden om je huid weer tot rust te laten komen op een natuurlijke manier (zonder medicatie.
 • Als jouw huid een boost nodig heeft qua hydratatie om beter gevoed, verzorgd en verbeterd te worden.
 • Als afvalstoffen verwijderd moeten worden om rimpelvorming te voorkomen en/of te verminderen.

Afspraak maken

FACELIFTING OP BASIS VAN EEN MERIDIANENMASSAGE

Deze behandeling brengt rust in de overactieve orthosympaticus (het zenuwstelsel dat onze organen ‘aan’ zet) door het immuunsysteem te activeren en energie hernieuwd te laten circuleren waardoor cellen weer goed in staat zijn te delen en dus te vernieuwen. En dat wil je!

Naar overzicht Afspraak maken