EEN MOOI VERZORGD GEZICHT BEREIK JE MET MODULES OP MAAT. RESULTAAT VERZEKERD!

Alles voor het beste resultaat. Jij kiest de tijdsduur en samen bepalen we welk product, op dat moment, het meest in de behoefte voorziet voor jouw huid. We werken met de biologische producten van Absolution. Hierna gaan we aan de slag.

Een mooie huid staat altijd goed, en dat kan je van een nieuwe outfit niet altijd zeggen ;-). Aan de slag dus!

Standaard in een gezichtsbehandeling zit een huidanalyse, reiniging en peeling gezicht (15 min.) en onzuiverheden verwijderen (5 tot 20 minuten).

Deze samengestelde gezichtsbehandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en biedt veel mogelijkheden. Om het beste resultaat te krijgen wordt er gekeken naar alle zaken die invloed hebben op je huid: voeding, invloeden van buitenaf (seizoenen), persoonlijke omstandigheden en het gebruik van je producten thuis. Geen enkele behandeling is daardoor hetzelfde; ieder moment vraagt om een unieke aanpak. Omdat we altijd samen bepalen wat we gaan doen in een behandeling, is het resultaat gegarandeerd.

Deze garantie kunnen we geven omdat we met MODULES werken. Je wordt een zeer gewaardeerde vaste klant bij ons en wij begeleiden je maandelijks naar een optimaal resultaat.

HOE WERKEN ONZE ABONNEMENTMODULES?

Als je een abonnement bij mij afsluit beloon ik jouw klantentrouw met 2 gratis deelbehandelingen als je behandelingen van 60 minuten afneemt -GOLD-, en drie deelbehandelingen als je behandelingen van 90 minuten -PLATINUM-, afneemt. Je krijgt in het PLATINUMpakket ook nog eens 3 ‘travellers’ (reisproductformaten) cadeau en bij het GOLDpakket 2 travellers. Dit zijn nieuwe producten voor jou om lekker twee weken uit te proberen, thuis of onderweg.

Een abonnementsarrangement biedt jou het grote voordeel dat je weet wat je per maand kwijt bent aan professionele gezichtsverzorging en huidverbetering, dat ik jouw favoriete product(en) altijd op voorraad heb én dat je gratis reisproducten en deelbehandelingen ontvangt.

GRATIS deelbehandelingen zijn bijvoorbeeld ontharen, wenkbrauwen modelleren of verven, wimpers verven, een oogmasker of een deelbehandeling in de vorm van een extra massage zoals bijvoorbeeld een natuurlijke facelift.

Het werkt als volgt:

 1. Je betaalt maandelijks (via een automatisch betaalverzoek) een vast bedrag voor jouw persoonlijke jaarmodule. Dit bedrag is gebaseerd op het aantal behandelingen dat je bij mij afneemt op jaarbasis (1 keer per 4, 6 of 8 weken) en op de bijbehorende thuisverzorgingsproducten. Dit totaalbedrag deel ik door 12 (maanden) en daar rolt jouw vaste maandbedrag dan uit. Alles afgestemd op de behoefte van jouw huid en mogelijkheden qua verzorgingsbudget.
 2. Je kunt ook kiezen voor een proefperiode van drie maanden. Bevalt jouw abonnement niet, dan zetten we deze gewoon stop; geen verrassingen!
 3. Je ontvangt drie gratis reisproducten (ter waarde van € 50,-) bij behandelingen van 90 minuten en twee bij behandelingen van 60 minuten.
 4. Deelbehandelingen gedurende jouw abonnementsperiode zijn altijd gratis. Bij de PLATINUM-behandeling (90 minuten) kun je er maximaal 3 kiezen, bij de GOLD-behandeling (60 minuten) maximaal 2.
 5. Als je gedurende de abonnementsperiode nieuwe producten wilt toevoegen aan jouw dagelijkse routine, dan kan dat natuurlijk altijd. Het nieuwe maandbedrag wordt dan automatisch aangepast op basis van de resterende maanden van het jaar.

Jij hoeft nu alleen nog maar te kiezen voor de maandelijkse tijdsduur die je aan gezichtsverzorging wilt besteden: 60, 75, 90 of 105 minuten. Een afspraak hiervoor maak je in de agenda bij ‘Maak afspraak’; tijdens de afspraak stellen we een schema op dat bij jou en jouw huid past.

Per afspraak kies jij waar je behoefte aan hebt. Wil je dat ik jouw onzuivere of onrustige huid aanpak? Of liever een rode, schrale of vochtarme huid? Misschien wil je soms alleen maar ontspannen tijdens de behandeling. Of wil je juist extra’s toevoegen zoals verven of ontharen.

Wat je ook kiest, jouw maandbedrag blijft gelijk, inclusief de producten die je voor thuis nodig hebt.

ANDERS NOG IETS?

 • Ontharen of verven van de wenkbrauwen
 • Ontspanningsmassage
 • Voetenmassage
 • Armmassage
 • Massage decolleté
 • Energiebehandeling (dit is de zogenaamde Breuss-massage)
 • Natural Face Lifting Massage (versteviging van de huid)
 • Masker

Hoe langer de behandelduur, hoe meer modules wij kunnen combineren en hoe duurzamer en intenser jouw droomresultaten worden.

Terug naar Gezichtsverzorging Afspraak maken