Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling voor jouw huid samengesteld:

Je huid verandert het hele jaar door. Daarom maken wij een complete gezichtsbehandeling op maat voor je. Elke behandeling begint met het bespreken van je wensen en het doornemen van je gezondheid en kijken we naar je huidbehoefte. Heb je een droge huid, veel roodheid in je gezicht, een vette huid of een verslapte huid. Alles voor het beste resultaat. Jij kiest de tijdsduur en samen bepalen we welk product, op dat moment, het meest in de behoefte voorziet voor jouw huid. We werken met de biologische producten van Absolution. Hierna gaan we aan de slag.

Standaard in een gezichtsbehandeling zit een huidanalyse, reiniging en peeling gezicht (15 min.) en onzuiverheden verwijderen (5 tot 20 minuten).

De gezichtsverzorging is natuurlijk ook voor mannen.

Een samengestelde gezichtsbehandeling heeft veel mogelijkheden. Om het beste resultaat te krijgen wordt er gekeken naar alle dingen die invloed hebben op je huid: voeding, invloeden van buitenaf (seizoenen), persoonlijke omstandigheden en het gebruik van je producten thuis. Geen enkele behandeling is daardoor hetzelfde; ieder moment vraagt om een unieke aanpak. Omdat we altijd samen bepalen wat we gaan doen in een behandeling, is het resultaat gegarandeerd.

Deze garantie kunnen we geven omdat we met MODULES werken. Je wordt bij ons klant en wij begeleiden je maandelijks naar een optimaal resultaat.

Hoe werken modules?

Jij kiest alleen de tijdsduur; 60-75-90 of 105 minuten (agenda maak afspraak). Tijdens de afspraak maken we een schema wat bij jou en je huid past.

Per afspraak kun je kiezen waar de nadruk op zal liggen: wat zou je willen verbeteren tijdens de behandeling? Onzuivere of onrustige huid. Of heb jij meer een rode, schrale of vochtarme huid? Misschien wil je alleen ontspannen tijdens de behandeling. Of wil je extra’s toevoegen: verven, ontharen, allemaal voor hetzelfde maandbedrag*.

Handig is dat je het wel aangeeft als je een behandeling boekt. Je kiest een maandabonnement dat afhankelijk is van je huid en jouw behoefte.

*Dit is inclusief de producten die je thuis nodig hebt.

Proefperiode van 3 maanden: niet tevreden? Dan stopt het abonnement. Geen verrassingen.

Maak je keuze aan onderstaande toevoeging(en):

  • Ontharen of verven van de wenkbrauwen
  • Ontspanningsmassage/voetenmassage/armmassage/massage decolleté
  • Energiebehandeling
  • Natural Face Lifting Massage (versteviging van de huid)
  • Masker

Hoe langer de behandelduur, hoe meer uitvoeringen er plaatsvinden, hoe hoger de kwaliteit van de behandeling.

Naar overzicht Afspraak maken