Waarom is gezichtsverzorging zo belangrijk?

Je gezicht is je visitekaartje waaraan al jouw uitdrukkingen af te lezen zijn. Een goed verzorgde huid in het gezicht straalt allereerst uit dat je lekker in je vel zit en dat is alvast goed voor je zelfvertrouwen. Daarnaast wordt je huid blootgesteld aan allerlei externe factoren zoals zon/UV-straling, luchtvervuiling, kou, stress. Elke dag weer. Ook de levensfase waarin je zit (jeugdig, rijp, zwangerschap bijvoorbeeld) en je lifestyle spelen een rol bij de kwaliteit van je huid.

Dit vraagt om aandacht en voordat ik die met alle plezier aan je geef, moeten we eerst vaststellen wat jouw huidtype is.
Gevolgen van een onverzorgde huid zijn pigmentvorming, droogte, vettigheid, fletsheid en diepe rimpels. Dat we de huid moeten reinigen, beschermen en voeden weten we eigenlijk wel maar de vraag is: in welke combinatie. Wat is optimaal voor jou als je veroudering wilt vertragen en een frisse uitstraling zoekt?

Tijdens de behandelingen vertel ik je meer over gezonde huidverzorging, waar jouw huidoneffenheden vandaan komen en hoe je ze kunt oplossen, in de salon én thuis.

Vrouwen én mannen zijn van harte welkom. Er is een verschil in huidstevigheid en vettigheid; daar heb je niet zozeer andere productingrediënten nodig alswel een andere manier van behandelen.

Hoe beter je voor je huid zorgt, hoe langer die mooi en jeugdig blijft. Investeren in huidverzorging is investeren in je eigen, natuurlijke uitstraling en die is het allermooist. Zorg goed voor je mooie zelf.

MET HET BABOE BEHANDEL­ABONNEMENT GEEF JE HET HELE JAAR DOOR AANDACHT AAN JE HUID’

Je huid verandert het hele jaar door en heeft dus elk seizoen een andere behoefte. Daarom maken wij een compleet jaarplan voor jouw unieke gezichtsverzorging op maat. We starten dit jaarplan met het bespreken van je wensen, het doornemen van je gezondheid en het vaststellen van je huidtype en huidbehoefte. Heb je een droge huid, veel roodheid in je gezicht, een vette huid of een verslapte huid. Of heb jij iets heel bijzonders?

Meer weten over huidverzorging Afspraak maken

ABSOLUTION, ALS JE ABSOLUUT VRIENDELIJKE HUIDVERZORGING ZOEKT

In onze salon werken wij met het merk Absolution Cosmetics. Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk. Alle producten zijn biologisch gecertificeerd en dat betekent dat de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast bevatten de producten 99,9% natuurlijke ingrediënten, waarvan 96% medicinale planten zijn. 99% van deze plantaardige ingrediënten is biologisch, waarbij 10% gecertificeerd biologisch vervaardigd is. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. Vriendelijk toch?

Meer informatie Afspraak maken

Bekijk hier de prijzen van mijn behandelingen

Tarieven