Stralend De Winter Door

JOUW WINTERHUID VRAAGT OM EXTRA REINIGING

Een ideale behandeling om met een mooie huid de winter door te komen is een Peel-fruitzuurbehandeling. De huid krijgt een grondige reiniging en trekt als het ware een jasje uit. Doffe uitstraling, verkleurde pigmentvlekjes, vlekken of pukkeltjes verdwijnen. Ideaal om je huid weer te laten stralen deze winter.

Aan de slag met fruitzuur

De Peel-fruitzuur is een ideale behandeling om de huid eens lekker op te frissen Het geeft je snel weer een fris , jong, strak en stralend uiterlijk. Daarnaast is de fruitzuurpeeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken.

De peeling is op basis van glycolzuur (afkomstig uit suikerriet), waarbij de huid wordt gestimuleerd tot nieuwe celaanmaak. Een glycolzuurpeeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, en steviger te maken en pigmentvlekken te verzachten.

Een Alleskunner

Een Peel behandeling pakt een hoop problemen aan. Het is bedoeld voor mensen die hun huid meetbaar willen verbeteren en is met namen geschikt als je last hebt van:

* Acne

Vette huid

* Mee-eters

* Vroegtijdige veroudering

* Slechte doorbloeding/vale huid

* Fijne lijntjes en rimpeltjes

* Pigmentvlekken

Benieuwd wat een Fruitzuurbehandeling voor jou kan betekenen? Wij geven je graag advies in onze salon! Of vul het contactformulier in.