Over Baboe

Wil je mij leren kennen?

Ik ben een enthousiaste en energetische, vernieuwende huidcoach die voor iedereen een uniek huid-advies heeft. Omdat mensen uniek zijn!
Naast gediplomeerd Schoonheidsspecialist, waaronder gecertificeerd Natural Face Lifting coach, ben ik ook gediplomeerd Medisch Pedicure en gecertificeerd Permanente Make-up artist.
Ik richt me op huidverbetering met het biologische en ecologisch gecertificeerde merk ABSOLUTION.

Klanten omschrijven mijn behandelstijl als relaxed, vol met aandacht en vernieuwend met een goed eindresultaat.
In mijn vak breng ik energie in balans, creëer ik ontspanning en laat ik je schoonheid van binnenuit stralen. 

Feedback van klanten na een behandeling is veelal erg positief:

*Zalig! Mooie nieuwe producten. Vertrouwd, gezellig en heerlijk ontspannend. Ik verheug me op de voetmassage erbij volgende keer!

*Was weer zoals altijd fijn en warm

*Susan is een kanjer! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en het is fijn om daar te zijn

 

Mijn wens…

…is dat iedereen zijn eigen huidverbeteraar kan zijn.

Door zowel goed voor jezelf als voor je huid en je leefomgeving te zorgen.
Jij maakt het verschil en dan krijg jij krijgt het beste resultaat. En zo blijf je tevreden over je eigen huid. Ik ondersteun je hierbij in de vorm van workshops en persoonlijke begeleiding.

Mensen-mens

Als tiener wilde ik al schoonheidsspecialiste worden. Dat pakte anders uit. Ik was een aanpakker geen schoolzitter. Ik heb uiteindelijk de keuze gemaakt om te leren en te werken. Ik werd medisch secretaresse, daarna management assistent. Op een zeker punt in mijn leven heb ik besloten mijn droom te volgen. Een eigen schoonheidssalon. Tot op de dag van vandaag ben ik erg blij met die keus.

Ik heb ontdekt waarom schoonheidsverzorging mijn passie is. In het begin was dat vooral “de buitenkant”. Maar geleidelijk merkte ik dat schoonheid van binnen mij veel meer aanspreekt. Dat voelde nogal zweverig, maar uiteindelijk heb ik gewoon die “not-done-knop” uitgeschakeld en behandel ik tegenwoordig vanuit mijn gevoel. Hierdoor kan ik mijn werk een veel diepere betekenis geven.

Je bent van harte welkom!!

Dit is Baboe

Het woord Baboe komt uit Maleisië.

Letterlijk vertaald betekent Baboe: Verzorgende Vrouw, in dienst van kinderen (iedereen blijft zijn/haar hele leven kind toch?).

Baboe heeft een verzorgende maar ook een taak om te laten leren.

Het logo zijn verzorgende handen of; leg jezelf in mijn handen.

Logo zwart

Natuurlijke groet, Susan

Baboe - DM Fotografie-43
Baboe - DM Fotografie-40