Massages

ATLAS MASSAGE €10,-

Hoofdpijn, we weten bijna allemaal hoe vervelend dat is.
Zeurende, kloppende of stekende hoofdpijn kan ervoor zorgen dat je dag anders verloopt dan je zou willen. Soms kan het zo erg zijn dat je totaal niet kunt functioneren.

Heb jij (regelmatig) last van hoofdpijn? Dan is de Atlasmassage misschien iets voor jou! Tijdens een Atlasmassage worden pijnklachten, scheefstand van de nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en naar rechts kijken in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier behandeld. Deze techniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen.

Voor meer informatie bel: 038-4656299

Of bezoek:
www.atlasmassagegroep.nl

breußmassage

BREUSS MASSAGE €37,50

De Breuss Massage is een hele rustige therapeutische rugmassage, die psychische en lichamelijke blokkades goed kan oplossen. Veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias, ischialgie en een chronische hernia zijn met deze methode ongevaarlijk en goed te behandelen. Voor acute ischialgie is dit zelfs de enige manier om te behandelen!!

In de praktijk is gebleken dat bij spanningsklachten zoals burn-out het hele lichaam nogal heftig kan reageren, maar dat de spanning zichtbaar afneemt.

Ook bij menstruatieklachten kan de Breuss massage verlichtend werken.

De massage wordt met de handen uitgevoerd om de rug meer te strekken en de veerkracht van de tussenwervelschijven te stimuleren.

KLEINTJE BACK-BALANCE €37,50

De BackBalance-methode© is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

Een “Kleintje-BackBalance©” is snel en ook uiterst effectief voor acute klachten. Tijdens deze behandeling wordt u door middel van de BackBalance-methode©, in combinatie met een rug-, nek- en schoudermassage volledig in balans gebracht. In de meeste gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

1461052839