Massages

Neck-massage

De Atlas massage

De Atlas- en de Atlas-Lumbaalmassages is een gehele nieuwe en unieke nek- en schoudermassagetechniek. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Het lichaam is daardoor zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

massage

Kleintje-BackBalance

De Atlas-Lumbaalmassage (oftewel een “Kleintje-BackBalance”) is snel en uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. Tijdens deze behandeling wordt u in korte tijd volledig in balans gebracht. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

Het is, evenals bij de Atlasmassage, een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.