Jouw Winterhuid Vraagt Om Extra Reiniging

Een ideale behandeling om met een mooie huid de winter door te komen is een Real Peel fruitzuurbehandeling. De huid krijgt een grondige reiniging en trekt als het ware een jasje uit en doffe uitstraling, verkleurde pigmentplekjes, vlekken of pukkeltjes verdwijnen. Ideaal om de huid weer te laten stralen deze winter.

Een alleskunner

Een Real Peel behandeling pakt een hoop huidproblemen aan. Het is bedoeld voor mensen die hun huid meetbaar willen verbeteren en is met name geschikt als je last hebt van:

* Acne littekens
* Vette huid
* Mee-eters
* Vroegtijdige huidveroudering
* Slecht doorbloede vale huid
* Fijne lijntjes en rimpels
* Pigmentvlekken

Een Real Peel fruitzuurpeeling is geschikt voor verschillende huidtypen. De behandeling zorgt voor huidvernieuwing, wat goed verjongend en anti-aging werkt. Maar ook gaat het huidproblemen als acne te lijf. Zo gaat het in zijn werk.

 

Aan de slag met fruitzuur

De Real Peel is een ideale behandeling om de huid eens lekker op te frissen. Het geeft je snel weer een fris, jong, strak en stralend uiterlijk. Daarnaast is de Real Peel fruitzuurpeeling een goede behandelmethode voor huidproblemen zoals acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. De peeling is op basis van glycolzuur, waarbij de huid wordt gestimuleerd tot de nieuwe celaanmaak. Een glycolpeeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder en steviger te maken en de eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten.

Glycolzuur is afkomstig uit suikerriet, heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinste molecuul is. Hierdoor kan het beter en efficiënter in de huid dringen en zodoende uiteindelijk meer spectaculaire veranderingen teweegbrengen dan alle andere fruitzuren.

Benieuwd wat een Real Peel fruitzuurbehandeling voor jou kan betekenen? Bij Baboe geven wij u graag advies op maat.

 

Moeder Lambertastraat 5 8017HG  in Zwolle.

Boek online of bel voor een afspraak 038 – 465 62 99