Gezichtsverzorging & Huidverbetering

folder2 copy

NATURAL FACE LIFTING BY NOUS vanaf €62,50

LAKSHMI vanaf €62,50

Bij Baboe gebruiken wij onder andere het merk Lakshmi. Wij verkopen dit merk nu ook in onze webshop zodat je thuis ook kunt verder genieten. 
Beleef de geur van Lakhsmi. Ayurvedische gezichtsbehandeling/massages; jouw ontdekkingstocht naar pure ontspanning en nieuwe energie. 

Je krijgt de behandeling die op de dag van de behandeling bij je past . Dit is gebaseerd op ‘de dosha’s: vata, pitta of kapha’.
Als je duurzaam handelen belangrijk vindt, zit je helemaal goed. Lakshmi is 100% ecologisch.

Je hebt keuze uit de volgende behandelingen met Lakshmi:

Schoonheidsbehandeling (Ayurvedische) incl. epileren 60 minuten 

Schoonheidsbehandeling (Ayurvedische) inc. epileren 90 minuten  

fruitzuur2

FRUITZUUR vanaf € 34,50

Fruitzuur peeling met MEDEX a-Hycid gel. De behandeling geeft geweldige resultaten bij een droge huid, acné (acné-littekens), de oudere huid (kleine rimpeltjes) en ouderdomsvlekken.

HUIDVERBETERING MET IPL vanaf €34,50

Naarmate we ouder worden, neemt onze collageenproductie af.

De huid wordt slapper en gaat rimpels vertonen. Licht stimuleert de collageen-aanmaak in de huid. Hierdoor verminderen rimpeltjes, spina naevi (rode adertjes) en ontstekingen.
Huidverjonging/verbetering door behandeling met ipl is een niet-operatieve manier om rimpels en lijnen in het gezicht te verminderen en de huid weer een frisse en jeugdige en uitstraling te geven.

ipl-ontharen
ipl-huidverbetering-efbbeaute

MESOTHERAPIE vanaf €59,95

We werken met de anti-aging methode mesotherapie. Deze therapie maakt een razendsnelle opmars door. Steeds meer mensen ontdekken de behandeling met micro-injecties, die de huid er strakker en stralender uit laat zien.

Een totaal behandelplan bestaat uit vijf behandelingen. Al na de eerste behandeling is resultaat te zien!

Tijdens de behandelingen worden werkzame stoffen vlak onder de huid ingebracht met micro-injecties. Omdat de prikjes niet dieper zijn dan 1 mm, voel je hier bijna niets van.

Mesotherapie maakt gebruik van lichaams-eigen stoffen. Deze blijven niet (semi) permanent in het lichaam achter. Hierdoor is de methode absoluut veilig. In tegenstelling tot fillers, pakt Mesotherapie veel meer de oorzaak van de huidveroudering aan.